oben links oben rechts
left border
Strona Główna ˇ Artykuły itp. ˇ My i nasze VW ˇ Linki ˇ Forum ˇ Kontakt07 September 2010 03:26
Nawigacja
Strona Główna
O Klubie
My i nasze VW
Galeria-zloty itp.
VW Panny
Linki
Forum
CHAT
Księga Gości
Grupa dyskusyjna
Terminy Zlotów 2009

DZIAŁ VIDEO
Użytkowników Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 152
Nieaktywowany Użytkownik: 20
Najnowszy Użytkownik: Madzior
Dzisiejsi Jubilaci
Dzisiaj żaden z użytkowników nie obchodzi urodzin:(
Pomoc dla Lenki
Zobacz Temat
Garb Club Opole - Opolski klub miłośników VW Garbusa & Busa | Giełda części | Kupię/sprzedam/zamienię
Autor sprzedam vw garbus 1302 z 1971
patylda
Użytkownik

Miejscowość: Cieszyn
Data rejestracji: 01.01.07
Dodane dnia 09-06-2009 20:24
witam serdecznie,

z bólem serca pragnę sprzedać mojego garbusa 1302 z 1971. przebieg 160 tys. jestem jego trzecim właścicielem
i jeżdżę nim już 5 lat. niestety za dużo już km robię i staruszek trochę się męczy smiley jest przerobiony na gaz (ekonomia),
więc jeździ i na gazie i na benzynie. kolor lakieru czerwony, ale pomalowany w reklamę mojej firmy - wymaga przemalowania.
obecnie trzeba mu zafundować nową prądnicę - ja już nie chcę w niego inwestować. tylnia lampa jest pęknięta, błotnik też
ma małe pęknięcie. przednie lampy pochodzą z ruskiego uaza - lepiej świecą i nie rdzewieją tak szybko jak oryginalne
garbusowskie.

poza liftingiem w postaci nowej prądnicy i malowania stan oceniam na bardzo dobry. felgi są chromowane. podobnie jak listwy.
w środku oryginalny zegar, termometr. uwaga, bajer! elektrycznie opuszczane szyby! dodatkowo dorobione boczne prawe lusterko
(chrom)

cena do uzgodnienia - kto da więcej ten go bierze

zainteresowanym chętnie odpowiem na wszystkie pytanie tel. 506 088 100

pozdrawiam wszystkich garbusiarzy
Autor RE: garbi nadal na sprzedaż, ale na chodzie :)
patylda
Użytkownik

Dodane dnia 24-10-2009 21:35
Witam wszystkich, nadal chcę garbuska sprzedać, ale muszę auaktualnić mój opis. Od ostatniego wpisu garbi ma: nowiutką prądnicę produkcji duńskiej (na gwarancji), nowy regulator napięcia, nowy akumulator, rozrusznik zregenerowany, ubezpieczenie zapłcone do sierpnia 2010. Przede wszystkim jest na chodzie, a i zapomniałam napisać, że ma też radio cd. Mogę przesłać zdjęcia na e-mail, patylda@interia.pl, tel. 506 088 100, można osobście obejrzeć w Cieszyne, pozdrówka!
Autor RE: sprzedam vw garbus 1302 z 1971
patylda
Użytkownik

Dodane dnia 26-01-2010 06:20
no i sprzedany smiley pozdrówka
Losowe Zdjęcie
73DubFreeze2008.jpg
73DubFreeze2008.jpg
Zlot DubFreeze 2008-Anglia
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
right border
unten links unten rechts

518872 Unikalnych wizyt

Design by Marcin Król