| Użytkowników Online |
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online
Zarejestrowanch Uzytkowników: 152
Nieaktywowany Użytkownik: 20
Najnowszy Użytkownik: Madzior
|
|
| Dzisiejsi Jubilaci |
|
Dzisiaj żaden z użytkowników nie obchodzi urodzin:( |
|
| Pomoc dla Lenki |
|
|
|
| Zobacz Temat |
|
| Autor |
sprzedam vw garbus 1302 z 1971 |
patylda
Użytkownik
Miejscowość: Cieszyn
Data rejestracji: 01.01.07 |
| Dodane dnia 09-06-2009 20:24 |
|
|
witam serdecznie,
z bólem serca pragnę sprzedać mojego garbusa 1302 z 1971. przebieg 160 tys. jestem jego trzecim właścicielem
i jeżdżę nim już 5 lat. niestety za dużo już km robię i staruszek trochę się męczy jest przerobiony na gaz (ekonomia),
więc jeździ i na gazie i na benzynie. kolor lakieru czerwony, ale pomalowany w reklamę mojej firmy - wymaga przemalowania.
obecnie trzeba mu zafundować nową prądnicę - ja już nie chcę w niego inwestować. tylnia lampa jest pęknięta, błotnik też
ma małe pęknięcie. przednie lampy pochodzą z ruskiego uaza - lepiej świecą i nie rdzewieją tak szybko jak oryginalne
garbusowskie.
poza liftingiem w postaci nowej prądnicy i malowania stan oceniam na bardzo dobry. felgi są chromowane. podobnie jak listwy.
w środku oryginalny zegar, termometr. uwaga, bajer! elektrycznie opuszczane szyby! dodatkowo dorobione boczne prawe lusterko
(chrom)
cena do uzgodnienia - kto da więcej ten go bierze
zainteresowanym chętnie odpowiem na wszystkie pytanie tel. 506 088 100
pozdrawiam wszystkich garbusiarzy |
|
| Autor |
RE: garbi nadal na sprzedaż, ale na chodzie :) |
patylda
Użytkownik
| Dodane dnia 24-10-2009 21:35 |
|
|
|
Witam wszystkich, nadal chcę garbuska sprzedać, ale muszę auaktualnić mój opis. Od ostatniego wpisu garbi ma: nowiutką prądnicę produkcji duńskiej (na gwarancji), nowy regulator napięcia, nowy akumulator, rozrusznik zregenerowany, ubezpieczenie zapłcone do sierpnia 2010. Przede wszystkim jest na chodzie, a i zapomniałam napisać, że ma też radio cd. Mogę przesłać zdjęcia na e-mail, patylda@interia.pl, tel. 506 088 100, można osobście obejrzeć w Cieszyne, pozdrówka! |
|
| Autor |
RE: sprzedam vw garbus 1302 z 1971 |
patylda
Użytkownik
| Dodane dnia 26-01-2010 06:20 |
|
|
no i sprzedany pozdrówka |
|
|
|
|
|
| Logowanie |
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Zapomniane hasło? Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
|
|
|